Neem ook eens een kijkje op de website van www.zusenzolifestyle.nl

Verkrijgbaar in de geuren:

*Braam

*Perzik

*Appel/kaneel

*Cookies

*Sangria

*Grapefruit/mandarijn

*Kokos

Op het moment beperkt op voorraad vanwege nieuwe levering.

 

Ze kosten € 29,95 per/stuk

 

De geurkaars zit in een mooie glazen pot met een deksel, na het branden van de geurkaars blijft er een mooie bewaarpot over.

De Goose creek geurkaars heeft twee lonten wat zorgt voor een egale en schone verbranding.

Bij een juist gebruik van de geurkaars geniet u van 150-170 uur geurplezier!

Wat is een juist gebruik?

1) Als u de eerste keer de kaars brand, brandt u de kaars minimaal 1 en maximaal 2 uur. Hierdoor activeert u de wax en de geur en raakt de lont verzadigd met de geurende wax.

2) Elke keer dat u de kaars brandt, laat u de kaars branden tot de bovenkant geheel gesmolten is.

3) Na het doven van de kaars, indien nodig, de lont weer in het midden plaatsen, dit voorkomt een onregelmatig smeltpatroon. Het beste kunt u een kaarsendover gebruiken, dit voorkomt roetdeeltjes in uw wax.

3) Voor het aansteken controleren of de lont niet te lang is, optimaal is een lengte van 0,5 cm.

4) De geurkaars niet langer branden dan 3 uur. De gesmolten wax blijft ook na het uitblazen nog lang nageuren en het voorkomt te hoge temperaturen die nadelig kunnen zijn voor de kwaliteit van de geur.

5) Als er nog 1cm wax in de pot zit, is het beter deze niet meer aan te steken. Dit restje voorkomt dat de pot te heet word met risico op knappen van de pot. Het restje wat achter blijft kunt u uit de pot halen door deze te verwarmen. Dit kunt u doen door warm water in de pot te gieten en de wax te laten losweken of door de glazen pot in een oude pan op een warmtebron te plaatsen, zodra de wax gesmolten is kunt u deze verwijderen of in een ( ijsblokjes ) mal gieten en laten stollen. Op deze manier houdt u nog een fijn waxblokje over die u nog kunt gebruiken in een waxbrander.